Separation från vänner

Många av er kanske har valt att studera på annan ort nu till höst. Ni kanske även börja känna en viss nervösitet inför skolan men kanske även inför att separeras från era bästa kompisar. Jag började skola här i örebro medan mina kompisar började i Småland och i Karlstad, vilket båda ligger en bra bit ifrån varandra. Detta innebar att vi endast skulle kunna träffas minst var tredje vecka. Men vi gav oss fan på att detta inte skulle bli något problem, och självklart så gick det. Självklart har det varit jobbigt vissa stunder då man inte hörts av på ett bra tag, men vi har alltid återfunnit kontakten, och varje gång vi träffats så är det som igår. Helt klart mina bästa vänner och är övertygad över att ni kan få det att funka med era också, bara ni vill! Självklart beror de på lite hur länge man känt varandra och lite hur man fungerar och så, men i flesta fall går det utmärkt. 
 
Lite tips för att hålla kontakten
* Alla måste vara delaktiga med att höra av sig
* Använd Facebook, skype och snapchat för att kommunicera ofta.
* Träffas när är hemma, njut av tiden!
 
Annars handlar det mycket om att acceptera varandra och deras nya liv, utan detta kommer det bli kaos. Du som person måste visa förståelse när dina vänner väl börja träffa nya kompisar och har mindre tid för dig, lika mycket som dem förstår din situation. Självklart är det inte bara de nya kompisarna som ska excistera men just i börjar är det lätt att det blir mindre tid över för dig, då skolan även tar mycket tid första veckorna. 
 
Så håll kontakten och prata ofta då vänner trots allt alltid finns där för er, oavsett plats. De är viktiga för dig och du viktig för dem och låt det fortsätta så, inget är värt att förstöra din vänskaper oavsett hur viktigt det än må vara i just den situationen. 
 
 
 
The funny story about life
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Bäästa duu <3

2013-08-03 @ 16:51:01
URL: http://colliie.webdon.nu
Postat av: Malin

Gullunge :*

2013-08-07 @ 21:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus