Underkläder

Många av er kanske lägger ner flera 1000 tals kronor på sexiga underkläder för att göra era partners nöjda, men är det verkligen viktigt? Självklart kan de vara kul att krydda till det lite men hur mycket bryr sig egentligen killen?
Detta är självklart olika från person till person men faktum är att en kille hellre tittar på en snygg tjej i en tidning där underkläderna och outfiten spelar stor roll. Men skillnaden är den att killar inte vill se sina tjejer som sexobjekt utan de uppskattar dem precis som de är, då de är kära i personen på insidan.
 
Sen finns det de killar som helt enkelt kör med meningen " vad spelar det för roll? dem ska ändå av! " vilket man ka resonera fram och tillbaka hur man borde tolka det. Jag tycker dock att man bör göra precis hur man vill, då era partners älskar er oavsett. Men kanske är du den som inte vågar klä upp dig då du orar dig för vad killen ska tycka eller att han blir obekväm. Mitt tips är helt enkelt att bara prova och se vilken reaktion du får eller helt enkelt prata om det. Känn av med varandra och kanske kommer han med en och annan idé själv! 
 
 
 
The funny story about life

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus