Extra kilon under sommaren!

Extra vikt är något som man ständigt lägger på sig. Det kan handla om små förändring upp och ner som inte spelar någon större roll för ditt välmående. Sedan finns de självklart de som blir deprimerand eller liknande och sedan lägger på sig flera kilon, som kanske aldrig försvinner. Att man går upp extra mycket under vintern verkar vara vanligt, eller rättare sagt vanligast.Personligen tycker jag att de där extra kilorna kommer till sommaren och sommarlovet. Man springer på mer fester, gottar sig med kompisar, äter glass eller frossar i fikabröd på stranden. Självklart så rör man mer på sig men ändå så lyckas vikten öka, i alla fall på mig. Någon som känner igen sig? 
 
Men det behöver inte bli på detta vis, utan det finns sätt att undvika det. Som vanligt handlar det om träning men träning är oftast tråkigt och har alltid varit det. Men om ni nu är mycket med kompisar så dra med dem på promenad. Och nu menar jag inte att mab ska promenara till närmsta max eller Mc donalds för att köpa onyttigheter, utan ta er en tur runt stan. Gör det till en rolig grej helt enket! Filma er själva, spela musik eller prata bara massa tjejsnack. 
 
En annan smart idé är att byta ut chipsen, colan, godiset och alla andra gottigheter ni stoppar i er till nyttigare alternativ. Köp nötter, frukt, loka, ramlösa och grönsaker som ni kan dippa. Detta är utmärkta alternativ som håller er borta från fett och socker. 
 
Gillar ni att bada så går det även att passa på att röra sig lite i vattnet. Lek tillsammans, simma och kasta boll, bara fantasin kan stoppa er. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus