Kvinnas dolda sida

Hur många gånger om dagen blir vi inte irriterade av alla dessa brudar som springer ute på stan med så korta shorts så att skinkorna syns. Eller brudarna som vi ständigt ser på krogen i famn på en ny kille. Personligen blir jag äcklad och får en liten känsla av skam. Är pinsamt så det håller på, skäms dem inte själva över hur de beter sig? Eller är dem bara födda så till naturen? Det är varken svårt att klä på sig kläder som döljer bröst och röv. Eller om man nu är så himla kåt får man skaffa sig en kk eller helt enkelt bara sturnta i sina behov för ett ögonblick. Handlar inte bara om vad andra tycker utan om sitt egna välmående och framför allt sin hälsa, då många riskerar sjukdomar då samlagen ofta sker utan kondom. 
 
Att vara sexig handlar inte om att ha så korta kläder så som möjligt utan det handlar om hur man utrålar sig själv som människa. Självklart är korta kjolar, v-ringade linnen och putande läppar sexigt för många men ur en kvinnas syn handlar sexighet om så mycket mer än att bara vika ut sin kropp. Lite svårt att förklara så tänkta visa genom en bild istället. 
 
Detta är vad många anser vara sexigt
 
 
Detta är vad jag anser vara sexigt 
 
 
Allt sitter i ögonen och alltså inte i brösten och läpparna. Så lär er att uttrycka era ögon istället för att smycka er kropp med lätta kläder. Ni klagar sedan för att killar är äckliga som bara vill ligga eller som tafsar på er, konstigt när ni själva har utgivit er för att vara ett sex objekt. Killar är djur och jagar sitt byte, låter kanske töntigt men i grund och botten är det så... Och om de då går ut på jakt och sedan får sitt byte serverat mitt framför ögonen så är de ganska uppenbart att de hugger så fort dem kan. Så klä på er snygga stilrena kläder, kasta ut kläderna från porrindustrin och lär er att sminka fram ögon till ni når målet, SEXIG!
 
The funny story about life
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus