På bussen

Bussen kan vara en av de läskigaste ställen vi människor vet? Eller överdriver vi alla historier till våra kompisar i telefonen hur läskig gubben var som satte sig bredvid och hur jag aldrig mer ska åka buss. Jag har hört så många berättelser om hur detta blåa fordon (eller vilken färg era nu har) skrämt upp er gång på gång. Men är inte bussen en plats för lite egentid eller avkoppling med musiken på högsta nivå i hörlurarna. Och alla dessa tankar som dyker upp när man sitter där och glor ut ur rutan, samtidigt som man stirrar på miljön som fladdrar i ruskande fart. Men ändå är bussen jobbig, och den jobbigaste händelsen som verkar kunna hända, är det där pinsamma mötet med en ny människa som slår sig ner bredvid.
 
Har vi en väska ligger den på platsen bredvid och musiken är på högsta nivå... I FALL... personen får för sig att fråga i fall man kan flytta på den. Eller så är det standard att lägga upp benen och låtsas sova... oojj så djupt jag sover.... sneglar inte alls med halv öppna ögon ifall det kommer någon i gången... Men HALLÅÅ? hur blyga är vi människor egentligen? Vad är det läskiga med en främmande människa som bara sitter där? inte direkt ett monster som ska äta upp dig som du delar plats med. Kan vi inte bara häsa och vara trevliga och sedan glo ut ur fönstret med vår musik i öronen. Neej för skulle vi vara trevliga och hälsa så åker sedan mobilen och sms rutan upp!
 
Lissaa?? asså sittr en as äcklig kille bredvid mig tror fan jag ska dö.... och han sitter as nära :O
Asså sjukt snygga killen bredvid mig på bussen.. du skulle see... mums
Tanten bredvid mig fes nyss! så jävla vidrigt... hahah åh ... vill bara gåå av. längtar tills vi ses! puuss <3
 
Men sluta döm folk, vad tror ni själva att folk smsar om er?
 
Och är det inte standard sms till kompis så kommer det alltid en status på fb...
Höll på att dö på bussen idag.. en kvinna satte sig bredvis mig och sedan fes hon.. hur äcklig får man vara? trodde jag skulle dö...
 
The funny story about life...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus