Falska brudar/kompisar

Vart vi än tittar och hur mycket vi väl försöker så går det aldrig att undvika falska människor. Personligen förstår jag inte riktigt mig på hur det kan vara så svårt att bry sig om någon, vara ärlig och faktiskt behandla någon rätt. Nästan alla har haft en falsk vän eller kanske till och med släktning.. och visst är det irriterande? Gång på gång blir man besviken och irriterad medan dem står och ber om förlåtelse. Kompisar visst.. skit i dem! men släktningar, ditt egna blod? Hur mycket skit ska man ta? Man får reda på av andra hur mycket dem har ljugit och dem skiter i er hela tiden. Man träffar sin släkt hela tiden och dem om några bör man väl älska och bry sig om? Men många verkar ha svårt att förstå det här med ärlighet och förhållanden av alla slag!
 
Och vi tjejer är värst... 
Vi tjejer står med våra "kompisar" i omklädningsrummet på hm och säger hur fin toppen är och hur hon ska köpa den. Sedan hör man av andra kompisar hur hon stått några dagar efter och berättat hur ful topp man köpte. Många brudar är också väldigt trevliga mot varandra när man väl umgås och säger hur mycket dem älskar varandra, Men när andra kompisar är med ja då är hon äcklig och as pinsam! Skärpning tjejer.... 
Så jag har slängt ihop en liten 3 stegs manual till hur man lyckas;)
 
* Bli vän med någon som faktikst är likadan som du! Dock inte för lika då komplikationer kan uppstå av det..
* Var ärlig, säg vad du tycker! Varför ljuga? alla lögner växer till fler och fler... tills man till sist står ensam kvar.
* Visa varandra kärlek, hur mycket ni faktiskt bryr er om varandra.
 
Och det här handlar absolut inte bara om pojkvän och flickvän utan även kompisar. Dina kompisar behöver också veta att du älskar dem och att dem kan lita på dig. Ta med tjejkompisen på en fika, vad som helst och prata sedan ut, en bra vänskap behöver alltid ren luft. Sedan så glömmer ni inte att bråka lite, då ni faktiskt lär känna varandra ännu bättre!  
 
Så sköt om alla era vänner och släng bort de falska! De kan ju dra sig mot alla andra falska männikor och ha massa låtsas vänner medan du gottar dig med de som faktiskt bryr sig om dig! Kraaaaamar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The funny story about life
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus