Dagens ungdom

Att ungdomarna idag är annorlunda idag jämför med när vi var små är ett väldigt stort samtalsämne. (För er som undrar är jag 17 år, strax 18) Personligen är jag chockad och fullkompligt panikslagen över hur det kommer fortsätta. När jag var 12 år då hoppade man hage, spelade fotboll, lekte med kompisar m.m. Utseendet var rätt naturligt, man kunde ha lite mascara när man skulle på disco eller liknande aktiviteter.
 
När man sedan blev 13 och började 7:an så hade man mascara nästan varje dag men för övrigt så var varken kläder eller utseende speciellt viktigt, utan man njöt av livet och var med kompisar. Idag har de flesta haft sex innan de fyllt 14 år, de röker, springer på fester och lever de liv som man egentligen inte borde göra förän man är 18år. En del 13 åringar idag har till och med haft fler sexpartners än dem som är 23år... galet... och hemskt! Har hel enkelt dragit slutsattsen att jag ska låsa in mina barn! nej men är det verkligen rätt att det är på det här sättet? Och vad gör föräldrarna? jo de har ingen koll alls. De tror på sina underbara barn och sätter inga gränser för vad som är rätt och fel. Sen finns de självklart de föräldrar som kämpar livet ur sig men som helt enkelt bara har hopplösa barn.
 
Så vad ska man nu göra åt detta, Hur ska vi kunna ändra på det? 
Lägg en kommentar om era åsikter!
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Har tänkt på det där mååånga gånger. Är själv 16 och blir snart 17. Har varit fett skraj för hur mina barn ska påverkas. MEN! Jag har tänkt så här,
att när vi i våran ålder får barn så kommer ju vi uppfostra dem på det sättet som vi hade det så tror helt enkelt det kommer vända när våran generation kommer! :)

Svar: Ja vi kan ju hopppas på det! Får verkligen inte hoppas att det vänder och blir värre. För våra föräldrar hade det ju jävligt mycket stränga uppväxt än oss och är ju deras barn som spårar nu så...
elizabet.blogg.se

2013-08-01 @ 20:07:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus